Gaslekkage na werkzaamheden Kloosterstraat Bavel

0
De brandweer is ter plaatse. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BAVEL – Bij werkzaamheden aan de Kloosterstraat in Bavel is donderdagmiddag een gaslekkage ontstaan. Volgens werklui zou een kraan een afsluiter van een gasleiding kapot gereden hebben. Daardoor onstsnapt er gas uit de leiding. Brandweer en politie zijn aanwezig. 

De politie heeft de Kloosterstaat gedeeltelijk afgesloten met lint. Geprobeerd wordt om het lek te dichten. Medewerkers van Enexis zijn ter plaatse om de afsluiter weer te repareren. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”5″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]