Gladheid mogelijk oorzaak van ongeval A58 Etten-Leur

0
Bergers hebben de auto getakeld en afgevoerd. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

ETTEN-LEUR – Bij een ongeval op de A58 bij Etten-Leur is mogelijk gladheid de oorzaak van het ongeval. De bestuurder eindigde met zijn auto ondersteboven in een naastgelegen sloot. De bestuurder kon op eigen kracht uit zijn auto komen. Brandweer, politie en ambulance zijn ter plaatse geweest. De brandweer omdat sprake zou zijn van en beknelling maar daar bleek gelukkig geen sprake van.

Hoofdwond
De bestuurder is met een hoofdwond met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Wat zijn verdere verwondingen zijn is niet bekend.

Sneeuwval
Plotselinge sneeuwval zorgde voor plaatselijk gladheid, ondanks dat is voor zover bekend dit het enigste ongeval wat door gladheid is veroorzaakt. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”14″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]