Felle brand legt opslagloods windsurfclub Hilvarenbeek in de as

1
Het pand van de surfclub brandde volledig uit. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

HILVARENBEEK – Bij een felle brand op het terrein van de Beekse Bergen is vrijdagavond een loods van de plaatselijke windsurfclub in vlammen opgegaan. Een beveiliger van de camping waar de loods op het terrein staat, zag de brand en schakelde de brandweer in. Door de grote vlammen werd de brand al snel opgeschaald.

Vijf brandweervoertuigen 
Vijf brandweerwagens kwamen ter plaatse om het vuur te blussen. Ook twee politiewagens kwamen op de melding af. Ondanks de inzet van de brandweer kon de loods niet behouden worden en brandde deze volledig uit. 

Geëmotioneerd
Er lagen heel veel spullen van de surfclub in het pand en zijn die materialen verloren gegaan. Eén lid van de surfvereniging had er voor zeker 20.000 euro aan surfspullen liggen, zo liet hij geëmotioneerd weten. Ook een auto van een medewerker van de Beekse Bergen die naast de loods geparkeerd stond, is uitgebrand. Voor zover bekend raakte er niemand gewond.

Onderzoek
De brandweer had het vuur kort na middernacht onder controle, het nablussen duurde daarna nog enkele uren. Waardoor de brand is ontstaan is nog niet duidelijk;ijk, de politie zal daar onderzoek naar doen.

 


 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”16″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.