(VIDEO) Inval in woning door politie in Roosendaal

0

ROOSENDAAL – De politie heeft zaterdagmiddag een inval gedaan in een woning aan de Jan Vermeerlaan in Roosendaal. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse gegaan. De agenten droegen kogelwerende vesten.

Niemand aangehouden
Ook werden de eenheden ondersteund door het Flex-team van de politie. Agenten doorzochten een Belgisch voertuig en ook werd er een deur geforceerd van een berging. Er werd niemand aangehouden.

Waar de agenten naar op zoek waren of wat de reden is van de inval, is nog niet bekend.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”22″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]