Vrouw gewond na val op Valeriuslaan in Roosendaal

0
De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Christian Traets - MaRicMedia

ROOSENDAAL – Een vrouw is gewond geraakt nadat zij ten val kwam op de Valeriuslaan in Roosendaal. Volgens een omstander zou de vrouw haar honden aan het uitlaten zijn en toen zijn gevallen. Een Rapid Responder een ambulance kwamen ter plaatse.

Ziekenhuis
De vrouw is met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”18″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]