Dronken automobilist belandt midden op rotonde Lage Witsiebaan Tilburg

0
De bestuurder "parkeerde" zijn wagen midden op de rotonde. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks half vijf met zijn voertuig midden op een rotonde belandt. De jongeman reed over de Lage Witsiebaan in Tilburg, ter hoogte van de rotonde met de  Reitse Hoevenstraat ging het mis.

Gelanceerd
De bestuurder reed tegen een stoeprand aan ,en werd vervolgens gelanceerd, midden op de rotonde kwam het voertuig tot stilstand. Omdat het voertuig hevig rookte werd de brandweer ingeschakeld.

Gedronken 
Uit een eerste blaastest bleek vervolgens dat de bestuurder teveel had gedronken.

Berger
Een bergingsbedrijf heeft het voertuig van de rotonde getakeld en afgevoerd.

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”30″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]