Automobilist gewond bij ongeval op A58 bij Wouw

0
De auto raakte zwaar beschadigd. Foto: Anthony DeCock - MaRicMedia

WOUW – Op de A58 bij Wouw is zondagavond een automobilist gewond geraakt bij een ongeval. Voor zover bekend waren er geen andere weggebruikers bij het ongeval betrokken. Ambulance, brandweer en traumahelikopter werden gealarmeerd, die laatste is niet meer ter plaatse geweest. 

Beknelling 
Door nog onbekende oorzaak ramde de bestuurder een verkeersbord en kwam daarna in een naastgelegen greppel tot stilstand. Het slachtoffer raakte bekneld in zijn voertuig en is door de gealarmeerde brandweer uit zijn benarde situatie bevrijdt. 

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Anthony DeCock – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”32″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]