Achtergelaten BMW uitgebrand op Torenstraat in Zegge

0
De BMW brandde helemaal uit. Foto: Martijn de Bruin - MaRicMedia

ZEGGE – Een achtergelaten BMW is maandagavond waarschijnlijk in brand gestoken. Buurtbewoners verklaren dat de auto op de parkeerplaats aan de Torenstraat in Zegge er al een tijdje geparkeerd stond en dat daar melding voor was gedaan bij de politie. Waarschijnlijk is de BMW elders gestolen.

Uitgebrand
Ondanks dat de brandweer snel ter plaatse was kon niet voorkomen worden dat de BMW geheel uitbrandde. De politie gaat uit van brandstichting en zal verder onderzoek doen. 

Een berger heeft de BMW getakeld en afgevoerd.

 


 

Foto’s: Martijn de Bruin – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”43″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]