Auto met aanhanger geschaard op A2 bij Leende

0
Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd. Foto: Rico Vogels - SQ Vision

LEENDE – Een auto met aanhanger met daarop een auto is maandagavond op de A2 bij Leende geschaard. Vermoedelijk is de trekkende auto met aanhanger gaan slingeren, tegen de vangrail gebotst en is daarna de aanhanger met auto en al gekanteld.

Zwaar beschadigd
Beide voertuigen, zowel de auto voor de aanhanger alsmede de auto op de aanhanger, raakte zwaar beschadigd. 

Voor zover bekend raakte er niemand gewond bij het ongeval. 

 

Foto’s: Rico Vogels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”42″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]