Automobiliste botst tegen vangrail A2 Eindhoven

0
Bij het ongeval raakte niemand gewond. Foto: Gabor Heeres - SQ Vision

EINDHOVEN – Op de randweg van Eindhoven is maandag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd. Een automobiliste botste rond het middaguur op de A2 ter hoogte van de High tech Campus met haar bestelwagen tegen de vangrail links van de weg en kwam op de vluchtstrook tot stilstand.

Niet gewond
Zowel de politie als ambulancedienst rukten uit maar de vrouw bleek niet gewond te zijn geraakt. Wel liep de auto flink wat schade op. Het ongeval zorgde voor een flinke file.

 

Foto’s: Gabor Heeres – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”37″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]