Veel bekijks bij schoorsteenbrand in Geertruidenberg

0
De schoorsteenbrand trok veel bekijks van omwonenden. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

GEERTRUIDENBERG – Een schoorsteenbrand aan het Dulderpark in Geertruidenberg trok veel bekijks van omwonenden. Rond tien voor acht werd de brandweer gealarmeerd voor een schoorsteenbrand.

Controleren
Een tankwagen en een hoogwerker van de brandweer kwamen ter plaatse. Er kwam geen vuur meer uit de schoorsteen, wel rookte de pijp nog wat na. De brandweer zal de schoorsteen controleren en eventueel vegen zodat er geen brandbare deeltjes meer achterblijven.

Schade
Wat de schade in de woning is na de schoorsteenbrand is niet bekend.

Meer schoorsteenbranden vandaag
Eerder vandaag waren er in Brabant al verschillende schoorsteenbranden. Zo was er rond tie voor zeven een schoorsteenbrand aan de Parallelweg in Dorst. Ook in Heijningen en Bergen op Zoom werden schoorsteenbrand gemeld. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”39″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]