Brandweer rukt uit voor brand in cel van PI in Vught

0
De brandweer voerde nog een na-controle uit. Foto: Bernt van Dongen

VUGHT – Zondagavond is de brandweer uitgerukt voor een brandmelding in PI in Vught. De brand brak volgens de melding omstreek kwart voor twaalf uit. Personeel van PI in Vught wist de brand snel te blussen. 

Brandweer
De gealarmeerde brandweer heeft ter plaatse de cel gecontroleerd en is daarna weer richting kazerne vertrokken. Ook werd een ambulance gealarmeerd maar voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

 


 

Foto: Bernt van Dongen

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”33″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]