Automobilist rijdt wielrenner aan in buitengebied Breda

0
Dew voorruit van de auto raakte beschadigd. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BREDA – Bij een ongeval in het buitengebied tussen Breda en Etten-Leur is dinsdagmiddag een wielrenner gewond geraakt. De fietser werd rond 17.20 uur op de kruising van de Rithsestraat en de Sprundelsebaan aangereden door een auto. Hij is door de ambulancedienst met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Laagstaande zon
Mogelijk werd de man door de automobilist over het hoofd gezien vanwege de laagstaande zon.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”49″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]