Autorit om hondje uit te laten loopt anders af dan gepland in Waalwijk

0
De bestuurder en zijn vrouw en het hondje kwamen met de schrik vrij. Foto: Kevin Mommersteeg - 112Vandaag

Waalwijk – Aan de Elzenweg in Waalwijk is dinsdagavond een man en een vrouw met de auto in de sloot beland. Ze waren samen op weg om hun hondje uit te laten. De bestuurder wilde de auto even keren en maakte hierbij een stuurfout, hij kwam met het voorwiel tegen een hoge stoeprand aan. De bestuurder schrok er van en reed met de auto in de sloot. De inzettende inclusief het hondje konden zelfstandig het voertuig verlaten, er raakte niemand gewond.

Geen legitimatie
De bestuurder kon geen legitimatiebewijs overhandigen maar de politie vond wel in hun systeem terug dat de man in het bezit is van een rijbewijs. De auto werd door een bergingsbedrijf uit het water gevist en hebben het voertuig afgevoerd.

 

Foto’s: Kevin Mommersteeg – 112Vandaag

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”58″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]