Brandweer naar Schermerhoornstraat Oosterhout voor schoorsteenbrand

0
De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – De brandweer van Oosterhout is dinsdagavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Schermerhoornstraat. Daar woedde een schoorsteenbrand. De brandweer rukte met twee voertuigen uit.

Tweede keer
Volgens omstanders zou het de tweede keer in een jaar zijn dat hier een schoorsteenbrand was op het zelfde adres. 

Hoogwerker
De brandweer heeft met een hoogwerker het schoorsteenkanaal geveegd en gecontroleerd.

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”53″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]