Fietsster gewond bij aanrijding op Sint-Oedenrodeseweg in Best

0
Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Foto: Sander van Gils - SQ Vision

BEST – Bij een ongeval op de Sint-Oedenrodeseweg in Best is dinsdagmiddag een fietsser gewond geraakt. De vrouw werd rond 17.20 uur aangereden door een automobiliste toen ze op de kruising met de Sonseweg de weg overstak. Ze is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Ongedeerd
Over de aard van haar verwondingen en de oorzaak van het ongeval is niets bekend. De bestuurster van de auto bleef ongedeerd.

 

Foto’s: Sander van Gils – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”55″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]