Ongeval met meerdere voertuigen op A59 bij Nuland

0
Bergers hebben vier voertuigen getakeld en afgevoerd. Foto: Gabor Heeres - SQ Vision

NULAND – Op de A59 tussen Den Bosch en Oss is donderdagmiddag een ongeval gebeurd. Rond 16.15 uur botsten ter hoogte van Nuland meerdere auto’s op elkaar. Hoe dat kon gebeuren is niet duidelijk.

Vier voertuigen
Vier voertuigen liepen daarbij dusdanige schade op dat ze door bergers moesten worden afgevoerd. De politie, ambulancedienst en Rijkswaterstaat waren snel ter plaatse maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

Flinke file
De linker rijstrook moest worden afgesloten voor het verkeer wat zorgde voor een flinke file. Weggebruikers werd geadviseerd een andere route te nemen. 

 

Foto’s: Gabor Heeres – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”48″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]