Tien auto’s beschadigd door afgevallen lading op A2 bij Waalre

0
Tien auto's liepen schade op. Foto: Rico Vogels - SQ Vision

WAALRE – Een vrachtwagen heeft dinsdagavond op de A2 bij Waalre een klapband gekregen. Daardoor sprong een vak onder de vrachtwagen open waardoor een deel van de lading op het wegdek terecht kwam.

Stuk of tien
Een bergingsbedrijf is bij de plaats van het ongeval om de autowrakken op te ruimen. Volgens Rijkswaterstaat gaat het om zeven beschadigde auto’s, maar volgens oogggetuigen zijn het er een stuk of tien.

Er zijn geen gewonden gevallen.

 

Foto’s: Rico Vogels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”57″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]