Gewonde en wegafsluiting na botsing Tilburg

0
Een berger heeft beide voertuigen getakeld en afgevoerd. Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

TILBURG – Op de Bredaseweg tussen Hulten en Tilburg Reeshof is rond 18 uur woensdagavond een auto op zijn voorganger geknald. Na de aanrijding was de gehele weg geblokkeerd waarna de gehele rijbaan werd afgesloten.

Lichtgewond
Bij het ongeluk raakte een persoon lichtgewond. De twee beschadigde auto’s werden door een bergingsbedrijf getakeld. Rond 19 uur werd de weg weer vrijgegeven. De brandweer heeft de weg schoongemaakt.

Er was geen alcohol in het spel.

 

Foto’s: Jeroen Stuve – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”66″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]