(VIDEO) Grote verkeerscontrole op verzorgingsplaats langs A27 bij Hank

1

HANK – Bij een grote verkeerscontrole op de verzorgingsplaats langs de A27 bij Hank zijn zeker 14 voertuigen in beslag genomen. Ook is een groot geldbedrag geint door de belastingdienst. 

Honden
Aan de grote controle werkte de belastingdienst, Rijksdienst voor het wegverkeer, douane en de politie mee. Ook waren er twee honden van de douane bij die getraind zijn in het vinden van drugs en geld. De actie startte om 15:00 uur en duurde tot 21:00 uur.

Kenteken registratie
Via een ANPR voertuig werden de voorbijgangers op kenteken gescand en bij een “hit” opgevangen door motoragenten. Vanuit daar werden ze naar de verzorgingsplaats langs de A27 gedirigeerd waar ze aan een strenge controle ondergingen. 

Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. De precieze opbrengst van de actie zal morgen bekend worden gemaakt. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”63″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”22″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.