(VIDEO) Auto in sloot naast N2 bij Eindhoven

0

EINDHOVEN – Donderdagochtend iets voor halfzes is op de N2 bij knooppunt Batadorp een automobilist met zijn auto van de weg geraakt, over de vangrail geslagen en in de sloot belandt. De bestuurder kwam bekneld te zitten is door de brandweer uit zijn auto bevrijd. Hij is vervolgens met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Traumahelikopter
Meerdere ambulances, brandweer, politie en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Door het ongeval was de N2 tijdelijk afgesloten maar deze is weer ondertussen weer vrijgegeven. Het ongeluk gebeurde op de verbindingsweg van de N2 naar de A58.

Onderzoek
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend, de politie stelt een onderzoek in. 

 

Foto’s: SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”68″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]