Man zorgt voor consternatie aan Augustijnendreef in centrum Eindhoven

0
Hulpdiensten ter plaatse. Foto: Arno van der Linden - SQ Vision

EINDHOVEN – Een verwarde man heeft donderdagmiddag op de Augustijnendreef in Eindhoven voor consternatie gezorgd. De man ergerde zich aan zijn buurtgenoten en ging hierop ging hij verhaal halen. Om zijn woorden kracht bij te zetten overgoot hij zich met een vluchtige vloeistof. Hierop ging hij weer zijn huis binnen.

Douche
Kort voor halfzes kregen de hulpdiensten de melding binnen. Zowel de brandweer, een ambulance als twee politieauto’s rukten hiervoor uit. De man werd nagekeken door het ambulancepersoneel maar bleek niets te hebben overgehouden aan het voorval. Hij kan de vloeistof in de douche van zich ontdoen. De politie heeft met de man gesproken en maakt proces verbaal op van het incident. De brandweer stond even stand-bye maar kon daarna ook weer terug naar de kazerne.

 

Foto’s: Arno van der Linden – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”72″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]