N279 bij Asten tot negen uur vanavond afgesloten na ongeval

0
750 liter diesels stroomde de weg op waardoor de weg nu gereinigd moet worden. Foto: Dave Hendriks - SQ Vision

ASTEN – De N279 bij Asten blijft tot zeker negen uur vanavond afgesloten. Dit nadat vanmorgen vroeg een ongeval was gebeurd waarbij een vrachtwagen betrokken was. Bij het ongeval kwam 750 liter diesel op de weg terecht. De afsluiting zou in eerste instantie tot twaalf uur duren, maar dit is verlengd tot negen uur vanavond.

Weg schoongemaakt
De weg moet worden schoongemaakt door een speciaal bedrijf. Vanmorgen werd een wagen die de weg over wilde steken geramd door een vrachtwagen. Bij het ongeval vielen voor zover bekend geen gewonden. 

 

Foto’s: Dave Hendriks – SQ Vision 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”70″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]