Scooterrijdster geschept door auto op Joannes Zwijsenlaan in Oss

0
Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Gabor Heeres - SQ Vision

OSS – Bij een ongeval op de Joannes Zwijsenlaan in Oss is donderdagavond een scooterrijdster gewond geraakt. De vrouw werd rond 19.05 uur geschept door een automobilist die de Rosa Parksweg in draaide. De man verklaarde het slachtoffer niet te hebben gezien. Zijn auto raakte zwaar beschadigd.

Pijn
De vrouw schreeuwde het uit van de pijn toen ze door ambulancemedewerkers op de brancard werd gelegd. Hoe ernstig ze gewond is geraakt is niet duidelijk. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: Gabor Heres – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”74″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]