(VIDEO) Brand in shredder bij recyclingbedrijf in Tilburg

0

TILBURG – Bij recyclingbedrijf CVB op industrieterrein Loven in Tilburg heeft vrijdagavond brand gewoed. Rond 19.20 uur vatte bij het bedrijf aan de Centaurusweg een shredder vlam. Om uitbreiding te voorkomen schaalde de brandweer op naar code middelbrand.

Brandweervoertuigen
Twee blusvoertuigen, een hoogwerker en officier van dienst werden opgeroepen. Ook de politie kwam ter plaatse. Er kwam veel rook vrij. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

 


 

Foto’s Marcel van Dorst – MaRic Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”90″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]