“Kutwouten!”Opstandige man beledigt agenten op Stationsplein in Eindhoven

0
Stockfoto - MaRicMedia

EINDHOVEN – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in Eindhoven een man aangehouden omdat hij de agenten beledigde. De politiemensen werden richting het Stationsplein gestuurd omdat er een vechtpartij tussen een twintigtal mensen aan de gang was. Toen ze daar aankwamen zagen ze dat er geen sprake meer was van vechten. Wel stonden er diverse groepjes op het plein.

Opstandige man
Een groepje bleef zich agressief gedragen waarop zij door de agenten weg werden gestuurd. Een van de mannen gaf hier geen gehoor aan en bleef vervelen. Hij werd in bedwang gehouden door zijn vriend maar ondanks dat bleef hij de dienders telkens opzoeken en gaf aan lekker te doen waar hij zelf zin in had. Hierop waarschuwde de politie de man diverse keren en verzocht hem te vertrekken. Uiteindelijk bleef hij de confrontatie zoeken met diverse agenten. Toen hij de politiemensen uitschold voor “kutwouten” was de maat vol en werd hij aangehouden voor belediging.

Rollen over celvloer
Bij aankomst op het hoofdbureau werd de man in een cel geplaatst. Hier begon hij ineens te rollen over de grond en riep hij dat hij een arts nodig had. Nadat de hulpofficier van justitie de man duidelijk had gemaakt dat hij hierdoor niet uit de cel zou worden gehaald werd de man ineens rustig en ging op het bankje in zijn cel zitten. Hij zou vrijdag worden verhoord over het hoe en waarom van zijn daden.