(FOTO’S) Voorproeven carnaval in Eindhoven; Viva la Carnaval

0
De Alpenzusjes zijn ook in Eindhoven van de partij. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

EINDHOVEN – Nog een week voordat het carnaval in Brabant losbarst maar in Eindhoven zijn ze al begonnen. In het beursgebouw staat een keur aan feestacts die de zaal compleet uit hun dak laten gaan. Viva la Carnaval, met oa De Deurzakkers, Jettie Palletie, Alex, De Alpenzusjes, One Two Trio, Gebroeders ko, Snollebollekes, Ferry van de Zaande, Rogier en Co, Lawineboys en gastheer Dj Coenio. 

Foto’s
Brabant Actueel was er natuurlijk bij en maakte daar een fotoreportage van die morgen online komt die je hieronder kan zien.

 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”97″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”130″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”32″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]