Plofkraak op geldautomaat Chaam, vier aanhoudingen

0
De politie was snel ter plaatse bij de plofkraak. Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

CHAAM – Vier verdachten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een plofkraak gepleegd op een geldautomaat aan de Wouwerdries in Chaam. Na de plofkraak op de Rabobank geldautomaat gingen de verdachte er in een snelle Audi vandoor. De daders vluchtten vervolgens via de A58 en de A27 richting Utrecht.

Politiehelikopter
Een half uur na de plofkraak werd de auto van de daders op de A15 van Gorinchem naar Nijmegen gesignaleerd door de politie. Verschillende politie-eenheden gingen achter de auto aan. Ook werd de politiehelikopter ingezet.

Aangehouden
Na een achtervolging waar met hoge snelheden werd gereden werd het viertal uiteindelijk bij Meerkerk tot stoppen worden gedwongen en werden de vier verdachten aangehouden.

 

Foto’s: Jeroen Stuve – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”75″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]