A27 Nieuwendijk weer open na ongeval met vrachtwagen

0
De weg was urenlang afgesloten. Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

NIEUWENDIJK – Bij een ongeval op de A27 bij Nieuwendijk zijn zaterdagochtend twee gewonden gevallen. De A27 richting Gorinchem was ter hoogt van Hank urenlang afgesloten. Een vrachtwagen reed tegen de achterkant van een auto. In die auto zaten twee mensen. Zij zijn naar een ziekenhuis in Utrecht gebracht. Ze zaten niet bekneld.

Plotseling remmen
Volgens de chauffeur van de vrachtwagen remde de auto voor hem plotseling waardoor de vrachtwagen de auto niet meer kon ontwijken en een aanrijding onvermijdelijk was. Meerdere hulpdiensten waaronder twee ambulances en een aantal brandweerwagens kwamen ter plaatse. 

Weg weer vrij
Door de aanrijding was de A27 dicht en werd het verkeerd bij Hank de afrit afgeleid om vervolgens dwars door het dorp weer de snelweg op te kunnen. Dat gaf veel overlast. Uiteindelijk is de weg omstreeks tien uur weer vrijgegeven. 

 

Foto’s: Jeroen Stuve – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”96″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]