Bestelbus uitgebrand aan het Soevereinhof in Valkenswaard

0
De bestelbus kan als verloren beschouwt worden. Foto: Jozef Bijnen - SQ vision

VALKENSWAARD – Aan het Soevereinhof in Valkenswaard is in de nacht van vrijdag op zaterdag een bestelbus uitgebrand. Volgens buurt bewoners stond de bus al geruime stil en waren de banden leeg. Hoe de bestelbus in brand is gevlogen is nog onduidelijk.

Brandstichting
De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de bestelbus als verloren beschouwt kan worden. Brandstichting wordt niet uitgesloten. De politie is dan ook met een onderzoek begonnen.

 

Foto’s: Jozef Binnen – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”94″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]