Bestuurder verliest wiel na eenzijdig ongeval op A4 bij Hoogerheide

0
Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. Foto: Anthony DeCock - MaRicMedia

HOOGERHEIDE – Zaterdagmiddag is er op de A4 bij Hoogerheide een eenzijdig ongeval gebeurt. Een bestuurder van een personenauto kwam nog door een onbekende oorzaak tegen de vangrail aan en verloor daar bij een van zijn voorwielen. De bestuurder is door de ambulance nagekeken en voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Hinder
De A4 tussen Bergen op Zoom en Hoogerheide ondervond enige tijd hinder door het ongeval.

Oorzaak onbekend
Waardoor de bestuurder de macht over het stuur verloor is niet bekend.

 

Foto’s: Anthony DeCock – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”99″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]