Eigenaar van gejatte fiets in Oosterhout gezocht

0
Van wie is deze fiets, de politie zoekt de eigenaar/eigenaresse. Foto: Politie

OOSTERHOUT – Zaterdagmiddag werd tussen 16:00 en 18:00 een fiets ontvreemd bij de Albert Heijn aan de Keiweg te Oosterhout. Naar aanleiding van een melding van een getuige en een door een politie uitgevoerd onderzoek, heeft de politie even later aan de Kanonnierstraat te Oosterhout 2 verdachten aangehouden. Hierbij is de desbetreffende fiets aangetroffen en inbeslaggenomen.

Eigenaar/eigenaresse gezocht
De politie komt graag in contact met de eigenaar/eigenaresse van deze fiets, voor teruggave en het opnemen van een aangifte. Bent of kent u de eigenaar, neem dan aub spoedig contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2017038403.