Alcoholcontroles in regio Eindhoven, Tilburger voor veertiende keer betrapt zonder rijbewijs

0
Stockfoto - MaRicMedia

EINDHOVEN – Bij alcoholcontroles in Eindhoven, Geldrop en Waalre zijn zaterdagnacht 16 ‘alcomobilisten’ betrapt. Dat meldt het Team Verkeer van de politie Oost-Brabant op Twitter. Van drie bestuurders werd het rijbewijs ingevorderd omdat ze veel te veel hadden gedronken, de automobilitst met de hoogste score blies 580 UG/l, meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid. De overige 13 automobilisten kwamen er met enkel een proces verbaal vanaf.

Veertien keer zonder rijbewijs
Verder werden ook nog drie boetes uitgedeeld voor het rijden zonder rijbewijs en nog eens drie verbalen werden uitgedeeld voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs, zonder verzekering en te hoge snelheid. Een 71-jarige bestuurder uit Tilburg werd maar liefst voor de veertiende keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Zijn auto is voor inmiddels de vijfde keer in beslag genomen.