Auto crasht tegen geluidswal op afrit van N2 bij Eindhoven

0
Foto: Jozef Bijnen / SQ Vision

EINDHOVEN – Op de randweg van Eindhoven is zondagmiddag een auto gecrasht. Een automobilist nam kort voor vier uur de afrit Veldhoven-Zuid en botste daar tegen een verkeerspaal links van de weg. Daarna botste de auto aan de rechterkant frontaal tegen een geluidswal. Zowel de politie, brandweer als ambulancedienst rukten uit om hulp te verlenen.

Geen gewonden
Beide inzittenden zijn nagekeken door ambulancemedewerkers maar bleken niet gewond te zijn geraakt. De auto raakte zwaar beschadigd en is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 

Foto’s: Jozef Bijnen / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”111″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]