(VIDEO) Auto eindigt op vangrails na ongeval op A27 bij Oosterhout

0

OOSTERHOUT – Bij een ongeval op de A27 ter hoogte van Oosterhout is een auto na een ongeval op de vangrails belandt. In de auto zaten meerdere personen. In totaal werden vier ambulances opgeroepen, onbekend is hoeveel gewonden er daadwerkelijk naar het ziekenhuis zijn vervoerd. 

Afgesloten
Voor zover bekend waren er geen andere weggebruikers bij het ongeval betrokken. Door het ongeval was de rechterrijstrook tijdelijk afgesloten. 

Onbekend is hoe het ongevallen gebeuren, een berger zal de auto takelen en afvoeren.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”106″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]