Automobilist botst tegen muurtje op Sint Elisabethstraat in Grave

0
Foto: Marco van den Broek / SQ Vision

GRAVE – Bij een ongeval op de Sint Elisabethstraat in Grave is in de nacht van zaterdag op zondag een automobilist gewond geraakt. Het slachtoffer botste kort voor vier uur op de kruising bij de Brugstraat tegen een muurtje aan. De hulpdiensten werden daarna met groot materieel opgeroepen. De politie, brandweer, twee ambulances en zelfs een traumahelikopter werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Onbekende verwondingen
Uiteindelijk bleken alleen de politie en een ambulance nodig. Het slachtoffer is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de opgelopen verwondingen en de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

 

Foto’s: Marco van den Broek / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”104″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]