Automobiliste mist bocht op verbindingsweg A16 naar A17 Moerdijk

0
De bestuurster kwam met de schrik vrij. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

MOERDIJK – Een automobiliste is zondagmiddag met haar auto onderaan de verbindingsweg van de a16 naar de A17 terecht gekomen. Waarschijnlijk nam zij komende vanuit Breda met een te hoge snelheid de oprit naar de A17 waardoor zij in de berm terecht kwam en haar auto moest corrigeren waardoor zij uit de bocht vloog. 

Met de schrik vrij
De bestuurster kon op eigen kracht haar auto verlaten. Ze is in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto getakeld en afgevoerd.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”113″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]