Beschonken automobilist rijdt zich met busje vast op rotonde in Baarle-Nassau

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo BMS

BAARLE-NASSAU – Een automobilist is zaterdagnacht rond 1.15 uur op een rotonde aan de Alphenseweg in Baarle-Nassau met zijn busje klem komen te zitten op een varkensrug. De man had zichtbaar moeite om op zijn benen te blijven staan. Hij is nagekeken door ambulancemedewerkers maar bleek niet gewond te zijn geraakt.

Ademanalyse
Uit een blaastest bij de politie bleek daarna wel dat de man waarschijnlijk teveel had gedronken. Hij is daarop aangehouden en overgebracht naar het bureau voor een ademanalyse. Zijn busje is door een berger van de varkensrug getakeld en afgevoerd. De brandweer kwam ter plaatse om het met motorolie besmeurde wegdek schoon te maken.

 

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”103″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]