Dode gevonden in kanaal Helmond

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

HELMOND – In het water langs de Kanaaldijk Noord West in Helmond is zondagmiddag een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie, brandweer en ambulancedienst werden rond 17.10 uur opgeroepen omdat er een persoon te water zou zijn geraakt. Eenmaal ter plekke bleek het slachtoffer te zijn overleden.

Onderzoek
Over de identiteit van het slachtoffer en de doodsoorzaak is nog niets bekend. Ook is nog niet duidelijk hoe het slachtoffer in het water terecht kwam. De politie is begonnen met een onderzoek.

 

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”112″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]