(VIDEO) Ravage na groot ongeval op A2 bij Best

0

BEST – Op de A2 tussen Den Bosch en Eindhoven is zondagochtend vroeg een ravage ontstaan na een groot ongeval. Rond 5.15 uur botsten ter hoogte van Best tenminste vijf voertuigen op elkaar.

Geen gewonden
De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit en diverse betrokkenen werden nagekeken door ambulancemedewerkers maar er bleek niemand gewond te zijn geraakt. Wel ontstond een enorme ravage. De brandweer en bergers hebben de weg weer vrijgemaakt.

 

Foto’s: Sander van Gils / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”105″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]