Bestuurder gewond na eenzijdig ongeval op A58 bij Bergen op Zoom

0
Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd. Foto: Anthony DeCock - MaRicMedia

BERGEN OP ZOOM – Bij een eenzijdig ongeval op de A58 bij Bergen op Zoom is maandagochtend een bestuurder van een auto gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg en reed dwars door een afrastering om vervolgens tegen een boom tot stilstand te komen.

Ziekenhuis
De bestuurder is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. 

Traumahelikopter
Hulpdiensten rukte massaal uit naar het ongeval, politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter werden gealarmeerd. Die laatste is voortijdig geannuleerd.

Een berger heeft de auto getakeld en afgevoerd.

 

Foto’s: Anthony DeCock – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”118″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]