(VIDEO) Prins Daan van Breda voor vier dagen baas van Breda

1

BREDA – Zaterdagmiddag net even voor drie uur overhandigde burgemeester Paul Depla de sleutels van de stad aan Prins Daan. De gehele Grote Markt stond bomvol met feestvierders. Daarmee wordt de stad voor vier dagen “overgegeven” aan Prins Carnaval. 

Groot feest
Burgemeester Depla overhandige geheel volgens gebruik de sleutel van de stad en wenste het Kielegat een mooi carnaval. Na de overhandiging van de sleutel, met introductie van de brandweer, traden verschillende artiesten op. De gebroeders Ko brachten de sfeer er in. Tot zes uur was het feest op de Grote Markt.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”169″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.