Grote optocht van “de May” weer uitzonderlijk mooi

1
De optocht van Made was een hele mooie dit jaar. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

MADE – De grote carnavalsoptocht van “de May” was weer een verademing om naar te kijken. Met kleurrijke wagens, mooie groepen en ludieke deelnemers kan Made zich ruimschoots scharen tussen de grote optochten van Brabant. 

Uitslag
De uitslag van de grote optocht van “de May” vind je later vandaag op de site van CV de Mayeners

Fotoreportage
De fotograaf van Brabant Actueel was er bij en maakte daar een uitgebreide fotoreportage van. Een selectie vind je hieronder, de gehele fotoserie vind je op FACEBOOK.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”175″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.