Kaaiendonkse optocht “Geluk ies van de Zotte” weer groots

1
Kaaiendonk werd getrakteerd op een aantal mooie grote wagens. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

KAAIENDONK (OOSTERHOUT) – Na een rel met de Prins leek het carnaval even in het water te vallen in het Oosterhoutse Kaaiendonk. Gelukkig is alles op tijd goedgekomen en is de Kaaiendonkse optocht, met Prins Mienus, weer door de Oosterhoutse binnenstad getrokken. 

Oosterhoutse deelgemeentes 
Veel deelnemers van de deelgemeente rond Oosterhout namen ook deel aan de Oosterhoutse optocht. 

Grote gaten
Jammer is wel dat er in deze optocht altijd grote gaten vallen waardoor de optocht aan de lange kant is. 

Fotoreportage
Onze fotograaf maakte een fotoreportage die in het geheel te zien is op FACEBOOK, een selectie vind je hieronder.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”176″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 


Comments are closed.