Optocht Bosuilendorp (Ulvenhout), “Dur zit schot in”

0
Winter wonderland tijdens de optocht in het Bosuilendorp. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

BOSUILENDORP/ULVENHOUT – “Der zit schot in”, het motto van dit jaar van Bosuilendorp met carnaval. De bouwers van Ulvenhout konden hun creatieve ideeën de vrije loop laten. 

Sinds 1966
De optocht van het Bosuilendorp trekt al sinds 1966 jaarlijks door het dorp voorafgegaan door de Prinsenwagen. Na de prinsenwagen volgt de kinderoptocht, met meestal met muzikale ondersteuning van MakZat en daarna de grote optocht. In de optocht doen al jarenlang ongeveer hetzelfde aantal wagens, groepen en individuelen mee. Gemiddeld zes à 7 wagens waarvan de eerste vier meestal om de eerste prijs strijden. De huidige Prinsenwagen won in 2003 bij de wagens.

Fotoreportage
Fotograaf Perry Roovers ging naar Ulvenhout en maakte er een mooie fotoreportage van waar je een selectie van hieronder ziet en de rest vind je terug op FACEBOOK.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”177″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]