Zebrapad aan Regentenstraat in Rijen punt van discussie

0
Komend vanaf het Raadhuisplein is er geen zebrapad te zien. Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

RIJEN – Rijenaren klagen massaal over een nieuw aangelegd zebrapad aan de Regentenstraat in Rijen. Wie vanaf het Raadhuisplein de Regentenstraat in rijdt ziet op de eerste verkeersdrempel geen zebrapad liggen. Toch geven grote gele borden aan dat deze er wel degelijk ligt. Het zebrapad is op de schuine kant van de verkeersdrempel gelegd en dus maar vanaf een kant zichtbaar.

Tijdens het foto’s maken spreken diverse mensen de fotograaf aan over de nieuwe situatie. 

Geen ongevallen
Volgens een voorbijganger is het wachten op een eerste ongeval. Voor zover bekend zijn er nog geen ongevallen gebeurd. 

 

Foto’s: Jeroen Stuve – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”179″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]