Carnaval vieren op een andere manier, Hardstyle Carnaval

0
Ruim 2500 bezoekers bij Berkel Beeft. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

BERKEL-ENSCHOT – Het begint een aardige traditie te worden. Feesten geven waar de traditionele carnavalsmuziek plaats maakt voor harde en stevige beats. Geen “paard in de gang” of “bloemetjesgordijn” door de speakers tenzij de versie is aangepast naar de beukende beats.

Berkel Beeft
Hardstyle carnaval werd afgetrapt in Berkel-Enschot met het evenement Berkel Beeft. Achter op het terrein van de Druiventros stonden ruim 2500 bezoekers te genieten van de beats. 

Enschot Trilt
Op vrijdagmiddag vond op hetzelfde terrein Enschot Trilt plaats. Rob Zoontjens is naast eigenaar van De Druiventros, waar het feest plaatsvindt, ook organisator: ,,Samen met een groepje jongeren organiseren we deze twee feesten. Van deze muziekstijlen heb ik geen verstand, ik ben gewend te hossen tijdens carnaval. De jongeren kiezen dus de DJ’s, ik organiseer het feest.”

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”187″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]