(VIDEO) Lampkesoptocht Dongen gehinderd door zware regenval

0

DONGEN – De Lampkesoptocht in Dongen, traditioneel het afscheid van carnaval in Dongen, is compleet verwaterd. Hevige regenval zorgde er voor dat veel toeschouwers voortijdig de tocht verlieten. Alleen de gelukkige aan de Hoge Ham konden het nog enigszins drooghouden, daar begon de optocht en was het nog enigszins droog.

Verlichte carnavalswagens 
De optocht, verlichte carnavalswagens, begon om acht uur. Net na achten begon het echter hard te regenen. Al jarenlang trekt deze verlichte optocht duizenden toeschouwers, niet alleen uit Dongen maar van heinde en ver komen de mensen om deze spectaculaire lampkesoptocht te bekijken. 

Wij waren erbij en maakte daar een mooie sfeerreportage van. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”205″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”28″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]