Optocht in foto’s Kielegat Breda

0
Ondanks het slechte weer ging de Kielegatse optocht gewoon van start. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

KIELEGAT (BREDA) – Ondanks de voorspelde wind, regen en hagel ging de Bredase optocht van start. Wel een kortere route, de Boschstraat werd dit keer overgeslagen. De deelnemers aan de Grote Optocht van ’t Kielegat maakten er desondanks een feestje van.

Fotograaf Perry Roovers trok naar het Kielegat en maakte daar een mooie sfeerreportage van. De gehele reportage vind je op FACEBOOK, een selectie hieronder. 

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”206″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]