Bom gevonden op akker in Dongen

0
Het explosief wordt elders tot ontploffing gebracht. Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

DONGEN – Bij graafwerkzaamheden aan de Groenstraat in Dongen is een explosief opgegraven. De politie heeft woensdagmiddag de EOD ondersteund met het opruimen hiervan. Volgens de EOD gaat het om een Engelse vijfentwintig ponder uit de tweede wereld oorlog.

Elders tot ontploffing gebracht
Het explosief stond niet op scherp en wordt op een later moment elders tot ontploffing gebracht. De omgeving heeft geen last gehad van het opruimen van de bom.

 

Foto’s: Jeroen Stuve – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”212″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]